perjantai 2. huhtikuuta 2010

Bmi 29,9

Aamun punnitustulos kertoi yllättävää asiaa. Jostakin tuntemattomasta syystä (nestevajaus tai jotain?) paino oli laskenut jopa alle 79 kg. Eli vaaka näytti 78,4. Oli syy mikä hyvänsä, kyllä tämä mulle kelpaa:)-. Sehän tarkoittaa sitä, että en olisi enää "merkittävästi lihava" vaan "lievästi lihava". Tiedostan kyllä, että tuskin tämä mitään todellista painonlaskua on, koska aika lailla suurempia painolukuja oli ihan muutama päivä sitten. Mutta niinhän se paino yleensä kehittyykin, edes ja takaisin. Ei se koskaan pysy ihan paikoillaan tai laske / nouse tasaisesti.

Täytyisi varmaan yrittää käydä vähän harvemmin vaa'alla. Nyt olen käynyt useita kertoja viikossa, se on ihan liikaa. Painonheilahtelutkin saattavat olla melko suuria. Mutta niin tai näin, nautitaan nyt tästä bmi:stä ja jatketaan töitä. Kohti painonhallintaa ja kevyempää elämää!

4 kommenttia:

 1. Hei. Jostakin tänne tupsahdin... kiva homma. =)
  Sulla on näköjään lähtenyt upeasti kiloja ja todella nopeasti. Hienoa! Eipä taida kulua kovin kauaa, kun pääset tavoitteeseesi. Tzemppiä! =)
  RAUHALLISTA PÄÄSIÄISTÄ! =)

  VastaaPoista
 2. Hei Riitta!

  Niinhän se yleensä tapahtuu - tupsahdetaan vain jostakin. Linkki siellä ja linkki täällä.
  Olen muuten minäkin joskus tupsahtanut sun blogiin.
  Voinpa joku kerta käydä sielläkin kommentoimassa, jos et enää tänne uudestaan tupsahda:)-.

  Niin, nyt olen sellaisissa painolukemissa, että tästä alaspäin tulee olemaan todella tuskaista. Saapi nähdä onnistuuko?!
  Mutta yllättävän paljon kaikki tämä "netteily" asian tiimoilta kannustaa ja tukee.

  VastaaPoista
 3. Onnea hurjasti. Kyllä tuollainen painoindeksissä siirtyminen on juhlan paikka. :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos.
  Lähdenkin juuri sitä juhlimaan - treeneihin ja lenkille koirien kanssa!

  VastaaPoista