keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Joulunaikaa

Joulu alkaa olla jälleen paremmalla puolella eli melkein ohi:). Harmittaa vaan, kun huomenna on mentävä jälleen töihin. Ei ole mitään ylimääräisiä vapaapäiviä meikäläisellä, ei. Taas on pakko jaksaa. Onneksi kuitenkin on vähän vielä pyhiä jäljellä, joten työelämään  lähdetään pehmeällä laskulla. Kyllä niitä tasaisia täysiä viikkoja sitten tammikuusta alkaen jälleen piisaa! 

Alkuvuodesta on mahdollista alkaa selvitellä opintovapaajuttuja, jos vaikka olisi mahdollista jäädä kesän korvalla sellaiselle. Yritän kovasti olla liikaa toivomatta, jotta en sitten pettyisi. Joten rauhallisilla mielin yritän olla.

Aamusella kävin puntarillakin, pikkuisen enemmän puntari näytti kuin viime punnituksessa. Mutta ihanihan pikkuisen vain. Se on hyvä se, ettei mitään merkittävää nousua ole havaittavissa. Jouluna toki tulee vähän herkuteltua. Tänä jouluna merkillisen vähän. En saanut mitään joulusuklaitakaan pukilta. Höh. Ehkä on itse jokin rasia ostettava, eikös niitä saa jo alennuksella? Siitä tulikin mieleeni, kohta olisi jaksettava uhrata yksi päivä alennusmyynneillekin. Inhoan shoppailua, mutta pakkotilanne, uusia varusteita olisi hommattava. Pari takkia ja kengät tai parit. Riippuu, miten rahat riittävät. Jaksaa, jaksaa lähteä!

Jos silmäillään tuota mun huhtikuun lopun tavoitetta- se merkkaisi n. 2kilon pudotustahtia per kuukausi tammi-huhtikuu. Ei olis paljon se. Siihen tähtäin on asetettu tällä kertaa.
Ps. Olen muokannut blogia poistaen yli puolet teksteistä. Ehkä vielä innostun lisääkin poistamaan. Mitä sitä vanhoja muistelemaan?? Uusi alkuhan on lähes joka nurkan takana:). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti