perjantai 26. maaliskuuta 2010

Ei turhia pelkoja olekaan:(

Niin siinä sitten tapahtui. Juuri niin kuin on ennustettu. "Sitten huonolla hetkellä, väsyneenä tai kipeänä, vieteri väistämättä katkeaa ja alkaa herkkujen lappaminen" Patrik Borg selittää". (Lause on erotettu asiayhteydestä, jossa puhutaan kituuttamalla syömisestä. Sopii kuitenkin tähän). Tämä viikko on ollut yhtä huonoa hetkeä ja väsymystä, kipeä en sentään ole ollut. Kun se hetki tuli, että taakka kävi ihan liian raskaaksi, alkoi se herkkujen lappaminen. Major rahahuolia, laskuja noin 1500:n edestä, rahaa tilillä 200, ensi viikolla tulee lisää, mutta ei millään noin paljon. On siis laitettava laskut tärkeysjärjestykseen ja lopuista odotella sitten ilmeisesti karhuja. Tämän lisäksi on murehdittu vanhimman koiran terveyttä ja nuorimman käytösongelmia. Kuppi meni nurin ja stressiä on liian paljon. Selitys numero 44 ja seuraus: en uskalla mennä puntariin. Ja rankka huhtikuu tulossa. Laskujen ruuhkaantuminen tietää sitä, että mitään ylimääräistä ei pysty hankkimaan huhtikuussa. Hyvä jos rahat riittää bensaan ja koirien ruokaan. Omasta ruoasta sitten ei niin väliä. Hah, jos vaikka laihtuis!

Nyt jos koskaan tarvitsisin tsemppiä. Eli jos joku käy tätä lukemassa, laitapa ihmeessä kannustava viesti. Nyt olis ryhdistäydyttävä ja terästäydyttävä. Elämä on aina ja ikuisesti ylämäkeä ja alamäkeä. Stressin paikkoja on tämän tuosta eikä niistä pidä mitään syömismaratonia aloittaa. Elimistö ei just nyt tykkää olotilastaan, maha on ihan täyden tuntuinen vaikka tänään en ole paljon enää syönytkään. Jospa viikonloppuna nyt pääsisin taas juonesta kiinni. Ei muutamalla päivällä ole merkitystä, päiviä on niin paljon. Vasta kokonaisuus ratkaisee.

2 kommenttia:

  1. Luin koko blogin läpi mielenkiinnolla. Sun tekstistä huomaa, että olet sisäistänyt asioita todella hyvin eikä laihdutus ole "hetken huumaa". Jatka samaan malliin. Pidän sua tiivisti silmällä ;)

    VastaaPoista
  2. Dieettityttö: kiitos kommentista. Mäkin tarkkailen sun blogia:)-. Tsemppiä myös sulle jatkoon!

    VastaaPoista