maanantai 1. helmikuuta 2010

Helmikuun tavoitteita & herkkupäivä

Tammikuussa tapahtui 90->84,4. Helmikuun tavoitteeksi asetetaan a/ ensisijaisesti painon pysyminen max 84,4 ja vaihtoehtoisesti, jos paino edelleen laskee b/ 82 kg.

Tammikuun viimeinen päivä laadin 5:n viikon ruokalistan, jota ei tarvitse orjallisesti noudattaa, mutta siitä saa vinkkejä, jos ajatukset jumittaa ruokailun suhteen. Tammikuussa oli ilmassa pientä kyllästymistä tiettyihin asioihin. Yksi oli aamupuuro. Tykkään syödä puuroa, mutta en JOKA aamu. Eli mietin enemmän myös muita vaihtoehtoja. En tokikaan tammikuussa joka aamu puuroa syönyt, mutta loppukuusta melkein joka aamu kuitenkin. Se pitää sen verran hyvin nälkää, että jaksoi hyvin ekaan välipalaan asti. Yleensä päivän toka ateria oli salaattiannos + 2 palaa ruisleipää. Siihen en kyllästynyt vielä ainakaan. Toinen kyllästymisen aihe oli VLCD-keitto. Sitä on vielä 4 pussia jäljellä, kun muutinkin ruokalistasta osan keitosta "normaaliksi" ruoaksi, ettei menisi pakkopullaksi. Toki nuo loput keitot syön jossakin vaiheessa, mutta ei niillä ole kiirettä.

Tässä esimerkkinä 1:n päivän ateriat:
Aamupala: Kauramuroja + mehukeittoa, hedelmäsalaattia
Välipala: Salaatti + 2 palaa ruisleipää
Välipala: Viili + sämpylä
Ruoka: Makaronilaatikko
Iltapala: Mansikkarahka

Tänään pidän sitten varmaan tämän vuoden ensimmäisen "herkkupäivän". Kotona ei ole mitään herkkuja, joten töiden jälkeen suunnistan kauppaan. Postaan huomenna mitä söin ja mitkä on fiilikset. HUOM! Tämä herkkupäivä ei todellakaan ole mikään palkkio tammikuun onnistuneesta laihdutuksesta. Itseni tuntien on vaan joskus syötävä herkkuja sallitusti, jotta ei tulisi sellaista pistettä, että ahmii niitä yli äyräiden. Varsinainen palkkio laihtumisesta on se, että vaatekaapista on saanut otettua käyttöön muutaman vaatteen, jotka ei vielä muutama viikko sitten mahtuneet päälle. Nih.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti