perjantai 3. toukokuuta 2013

Delete

Poistin viimekertaisen tekstini. Se oli niin masentava, että delete-toiminto oli ainoa oikea ratkaisu:). Eli tutuissa kilolukemissa jälleen kamppaillaan tuossa 85 kg:n molemmin puolin. Onneksi nuo yli 90 kilon lukemat ovat enää harvoin näkyvissä. Ikuinen kierrehän tämä on, mutta tuntuu kuitenkin, että toivo elää ikuisesti. 

Tänään onkin ollut varsinainen liikuntapäivä -> koirien kanssa kunnon lenkki 2:ssa osassa yht. lähes 2 tuntia, rauhallinen pyöräilylenkki ja uimassa (+vesijuoksemassa)käynti. Uintiosuus tuosta oli tiukkaa menoa, muuten liikuntasuoritteet kuitenkin rauhallisia. 

Nyt on mennyt kuukausi (ja pari päivää päälle) ilman vakituista töissäkäyntiä. Olotila ja mieliala on ollut yhtä vuoristorataa. Aikaa on ja se on rauhoittanut kummasti. Rahaa tulee entistä niukemmin, joten ajanvietteet on oltava suht maksuttomia. Onneksi tykkään ulkoilla.Jumpat jäivät valitettavasti kesätauolle jo huhtikuulla, mutta katsotaan, jos joitakin (huokeita) satunnaisia kesärientoja löytyisi. Muuten yritän pitää ainakin vatsa-ja selkälihakset siinä kunnossa, että selkäkipuja ei tulisi. 

Opiskelu ei vie koko aikaani, satunnaisesti toki ahmaisee suurimman osan päivästä. Tentteihinluku ja koti- ja etätehtävät ovat suuritöisiä. Ainakin aikuisopiskelijalle, jonka varsinaisista opiskeluajoista on jo tovi vierähtänyt. (Parempi olla miettimättä tarkempia vuosimääriä...). 

Koirat pitävät liikkeellä ja toivottavasti kevät ja kesäkin innostavat liikkumaan ja pitävät mielen mahdollisimman virkeänä. On toki tunnustettava, että tykkään enemmän syksystä ja talvesta. Vaikka onhan toki keväässä ja kesässä oma viehätyksensä niissäkin. Ainakin selviää vähemmillä vaatekerroksilla! 

Hyvää kevättä ja kesää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti