lauantai 20. maaliskuuta 2010

Viime päivien ruuista

Lempiruokaani! Ruokaisaa salaattia, tällä kertaa (kuten useinmiten) lohesta. Alkuviikon herkuttelupaniikin jälkeen olen kiristänyt vyötä; kalorit vähemmälle, hiilarit vähemmälle ja liikuntaan enemmän tehoa. Sillä on toistaiseksi pärjätty ja painokin tosiaan laski alle 80 kg. Nyt se jo hankittu uimapuku on oikeasti ansaittu. Eikä sitä vielä ole edes pidetty, ensi viikolla sitten on eka tilaisuus laittaa se päälleen. 

Lohisalaatissa on: jäävuorisalaattia, kurkkua, viinirypäleitä, herneitä, keitettyä kananmunaa ja tietysti lohta. Aamupalankin olen muutamana aamuna jättänyt vähän kevyeksi, kun vähensin hiilareita. Tähän tapaan: Rahkaa ja hedelmäsalaattia (kuvassa) tai marjoja. Mutta eiköhän tässä taas palailla ainakin aamupalan suhteen  normaaliin päiväjärjestykseen 4-5:nä aamuna viikossa aamupuuro. Leipää mä yleensäkin syön aika vähän, joten niissä ei paljon ole vähentämisen varaa. Pakastimessa olevat makaronilaatikot (tehty kyllä ruispastaan) eivät ole viime aikoina juurikaan houkutelleet. Tuntuu, että niissä on sittenkin aika paljon kaloreita. Mutta eiköhän ne jossakin vaiheessa tule syödyksi nekin!

Onneksi mä ihan oikeasti tykkään paljon terveellisistä ruoista, salaateista ja vihanneksista ja hedelmistä. Painonhallinnassakin ne sitten tulevat enemmän kuin tarpeeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti