torstai 4. helmikuuta 2010

Ruokakuvia


Torstai-aamu alkoi puurolla - kuten niin moni aamu ennen sitä. Ja varmaan vielä jälkeenkin. Puurona tällä kertaa ruiskaurahiutale-puuro & mustikoita & rasvatonta maitoa. Jälkiruokana hedelmäsalaattia.
Töissä ensimmäinen ateria oli suosikkini; salaatti & jälkiuuni-ruisleipä (päällä oivariinia & kalkkunaleikettä). Valitettavasti tänään oli kovin kiireinen hetki syödä lounasta, joten en pahemmin ehtinyt nauttia:(. Salaatissa on; jäävuorisalaattia, kurkkua, herneitä, tummia viinirypäleitä ja cashew-pähkinöitä. Tomaatti uupuu tällä kertaa. Vihannekset ovat niin törkeän kalliita tällä hetkellä, että ei aina raaski ostaa.

Päivän kiireet jatkuivat iltapäivälläkin, ja ruokailut jäivät huonoiksi. Välipala töissä oli 2 lihapasteijaa ja töiden jälkeen en ehtinyt syödä kunnon päivällistä, vaan jouduin tyytymään ateriakorvauspatukkaan automatkalla jumppaan. Aina ei voi voittaa...

Illalla sitten taas hedelmäsalaattia & jälkiuuniruisleipää. Näihin en ole vielä kyllästynyt! Liityin muutama päivä sitten kiloklubiin. Näistäkin ruoista oli huomauttamista, ilmeisesti tuo ateriakorvauspatukka tai pasteijat luokitellaan "herkuksi". On mulla siellä 1 päivä, jolloin oli kaikki "ruokapallukat" vihreitä eli koostumukset kohdallaan. Klubin taulukoiden mukaan syön liian vähän kaloreita (liikun niin paljon), mutta enempääkään en tällä hetkellä oikein osaa syödä. Mennään eteenpäin ja opetellaan lisää. Sillähän siitä pääsee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti