sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Tammikuun väliraportti

Damn, eilen en sitten saanutkaan mentyä jääkaapille, vaan lähdin ulos ihanaan talvisäähän lenkille, olin melkein 2 tuntia! Tai no, saahan sen Borginkin mukaan liikuntaa harrastaa, jos sitä tekee mielellään. Näissä talvimaisemissa sen todellakin tekee enemmän kuin mielellään!

Olen siirtynyt ennakoitua nopeammin vähentämään VLCD-tuotteiden käyttöä. Paino on 2:n viikon aikana laskenut tasan sen, minkä suunnittelinkin ja loppukuusta olisi tarkoitus siirtyä (mikäli mahdollista eli paino vain edelleen siis laskee...) maltillisempaan putoamiseen. Seurataan ja tarkkaillaan tilannetta.
Kuvassa välipala tänään iltapäivällä. Ruisleipää (päällä vain levitettä & juustoa, kurkut & tomaatit yms. syön sitten salaatti-annoksessa) ja teetä. Lisäksi hedelmäsalaattia (omenaa, verigreippiä, viinirypäleitä, ananasta ja banaania).
Tuota makeanhimoa kannattaa tosissaan tarkkailla, varoitukset ahmimiskohtauksesta eivät ole turhia. Ja itsellä on niistä kyllä kokemusta. Parina päivänä tällä viikolla olin pyörtää päätökseni herkuttomasta tammikuusta, mutta en sittenkaan pyörtänyt. Jos sen tulen tekemään, ei sitten mitään, tyhmähän se on, joka ei mieltään joskus muuta! Ahmimisfiilikseen asti en asioita päästä. Rennosti nauttien!
Niin ja paino pyörii nyt 86:n tietämissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti